Husqvarna Automower® 105

299 900 Ft

A Husqvarna Automower® család legkisebb tagja az Automower® 105 egy háromkerekű robot amely a nyitottabb, egyszerűbb kertek fűnyírására alkalmas. Az Automower® 105 maximum 600 nm2-es fűterületet képes kezelni, valamint a 25%-os lejtővel is tökéletesen megbirkózik. Könnyen kezelhető és személyre szabható beállításokat kínál a felhasználó számára.

Max vágási terület: 600 nm2

Töltési idő: 50 perc

Hangszint: 58 dB

Cikkszám: 967 64 54-10 Kategória:

Tökéletes gyep

A szabálytalan vágásnak

köszönhetően a nyírás

hibátlan, csíkozásmentes

felületet hagy maga után

 

Halk működés

Az Automower®egyedi vágórendszerének köszönhetően rendkívül csendes munkát tesz lehetővé.

Kiváló vágás

A borotvaéles pengék

gondoskodnak a tökéletes

vágási minőségről, valamint

az egyenletes szép felületről

 

A Husqvarna Automower®  105-ös típusa a kisebb méretű kertek fűnyírására tökéletesen alkalmas akár 600 nm2-ig. Hasonlóan a többi Husqvarna robotfűnyíróhoz, a 105-ös készülék is hibátlan vágási teljesítményre képes, köszönhetően a borotvaéles pengéknek. A szabálytalan vágási működési elv miatt mindig gyönyörű csíkozás mentes gyepfelületet kap a kert tulajdonosa. Az LCD kijelzővel felszerelt gép a felhasználó számára egyszerűen testre szabható, valamint  hibátlanul összehangolható az esetlegesen korábban letelepített öntözőrendszerrel. A telepítéshez a Husqvarna Automower "S"-es  telepítő készletet ajánljuk, de ez a személyes felmérés során tapasztaltak figyelembevétele után változhat. Fontos megjegyezni, hogy a telepítési folyamat nem jár semmilyen "rendetlenséggel", mivel a huzalok lefektetése telepítőgéppel vagy tüskékkel történik. Az esetleges apróbb gyepfelületet érintő változások néhány héten belül teljesen eltűnnek.

A Husqvarna  kiemelt figyelmet fordít a nagy értékű robotfűnyírók lopásvédelemmel való ellátására, ezért minden termékét riasztóval és egy titkos PIN kóddal védi meg az illetéktelen eltulajdonítás elkerülésének érdekében. Az összes robotfűnyíró egyedi PIN azonosítóval kerül beüzemelésre, amelyet az első használatba vétel előtt közvetlenül a márkakereskedő segítségével igényelhet meg a tulajdonos,egy  internetes felületen történő regisztráció során.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Husqvarna Automower® 105” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük