HUSQVARNA AUTOMOWER® 305 Mark II

Termékleírás

A Husqvarna Automower® 305 ideális választás lehet a kisebb kertek tulajdonosainak, nagyon kompakt kialakítással rendelkezik és 600 m2-ig kezeli a kevés akadályal rendelkező fű területet. Amennyiben kertjében sok a növény vagy kikerülendő terület kérem válasszon nagyobb teljesítményű robotfűnyírót, vagy ha nem biztos magában mindenképp kérje szakember segítségét. A robotfűnyíró négy kerékkel szerelt így nagyon könnyen mozog a területen. A hármas keresési funkció révén könnyebben talála meg a dokkolót, iőjárás és fagyérzékelőbel szerelt. Automower Connect Home-al szerelt.                                                             

Tulajdonságok

Connect@Home

Az Automower® Connect@HOME teljes irányítást biztosít a robotfűnyíró felett, ehhez pedig csak egy bluetooth-os okostelefonra van Önnek szüksége. Egy gombnyomással adhat parancsokat, ellenőrizheti, illetve módosíthatja a beállításokat. 30 m-es hatótávval. Alapfelszereltség a 300-400-as szériában.

Átjáró nyírás

Ahhoz, hogy kiváló vágási eredményeket érhessen el még a szűkebb átjárókban is, a robotfűnyírót beállíthatja úgy, hogy automatikusan váltson véletlenszerű, vagy szisztematikus vágási módra.

Könnyű tisztíthatóság

A robotfűnyíró külsejét és alját egy hagyományos kerti tömlővel tisztíthatja. A tartozék karbantartási eszközzel a borítás könnyedén eltávolítható, a könyebb tisztítás és hozzáférhetőség érdekében.

Fagyyérzékelő

A robotfűnyíró fagyos időben automatikusan megszakítja a fűnyírási ütemtervet, ezzel segítve a gyep védelmét.

Időjárás időzítő

A fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep kopását.

Átjáró kezelés

A Husqvarna Automower® automatikusan érzékeli a szűk átjárókat és akár a legszűkebb átjárón is keresztülhalad. Az átjárón keresztülhaladva megváltoztatja az útvonalát, elkerülve azt, hogy felesleges nyomokat hagyjon.

3db távolindítási pont

A pázsiton tapasztalható egységes vágási eredmény érdekében a robotfűnyíró a kert 3 pontjáról is elindulhat, a szabadalmaztatott vezetőszál mentén. Minél nagyobb a kert, annál fontosabb több indulási pont használata. Bizonyos modelleknél az aktív GPS támogatott navigáció automatikusan létrehozza ezeket az indulási pontokat, manuális beavatkozás nem szükséges.

Spirálvágás

Az automata vágófunkcionalitás kiegyenlíti a pázsit magasságkülönbségeit. A vágókorong szenzorai érzékelik, ha a robotfűnyíró magasabb fűvel borított területre érkezik, és a vágástechnológiát szisztematikus spirál mintára állítja.o.

Profilok

Könnyebb használatot eredményez, amikor többen használják, több helyszínen ugyanazt a robotfűnyírót. A különböző beállítások között az egyéni névvel ellátott profilok segítségével könnyedén lehet váltani.

Grafikus kijelző

Nagyfelbontású, közepes méretű kijelző grafikus menü struktúrával. Könnyen használható, egyértelmű beállításokkal..

Könnyű és Kompakt

A kicsi, kompakt méret és az alacsony súly könnyű manőverezést tesz lehetővé kis kertekben és leegyszerűsíti az átmozgatást különböző fűterületek között. Könnyen tárolható.

Terékadatok

Akkumulátor 305

Akkumulátor teljesítmény 2,1 Ah
Akkumulátor súly 0,38 kg
Akkumulátor típusa Lítium-ion
Akkumulátor feszültsége 18 V
Töltőáram 1,3 A
Feltöltő rendszer Autómata
Energia fogyasztás 20 watt
Átlagos feltöltési idő 60 p
Egy feltöltéssel végezhető munka 70 p
Akkumulátor kapacitás 1,68 Ah

Csomagolás 305

Csomagolás magassága 330 mm
Csomagolás hossza 790 mm
Csomagolás szélessége 590 mm

Felszerelés 305

Vészjelzés Van
Szín Grafitszürke
Vágó rendszer 3 forgó késes
Tartalék kések 6 db
Világítás Nincs
Kijelző Grafikus kijelző 2,8"
Emelkedés érzékelő Igen
Mozgásminta Szabálytalan
PIN kód Igen
Keresőrendszer Háromszoros keresés
Borulásérzékelő Igen
Időzár Igen
Kerékbordázat Közepes
Kapcsolódás Bluetooth

Kapacitás 305

Óránkénti terület kapacitás 60 m²
Maximális emelkedés határoló vezetéknél 15%
A munkaterület maximális emelkedése 40 %
Maximális lejtés a munkaterületen 22 °
Átlagos energia max felhasználásnál 600 m²
Átlagos áramforrás Akkumulátor
Munkaterület kapacitás 600 m² ±20%
Maximális munkaterület 600 m² ±20%